Aanbod

Gordijnen of Overgordijnen

Onze gordijnen of overgordijnen worden in ons eigen atelier vervaardigd. De mogelijkheden in afwerking zijn eindeloos. Nagenoeg elk interieur kan aangekleed worden met gordijnen, van klassiek tot modern. Wij hebben zowel effen stoffen als stoffen met dessin. Ruime keuze in de winkel of bij u thuis.

Vouwgordijnen of paneel gordijnen

Vouwgordijnen geven sfeer aan uw interieur. Keuze uit diverse modellen met of zonder bediening, elektrisch, verduisterend of met voering. Wil u een strakke uitvoering? Kies dan voor paneel gordijnen in stof of screen.

Horizontale lamellen

Lamellen passen in zowat elk interieur. In hout of in aluminium heeft u de keuze uit diverse kleuren en afwerkingen. Volledig op maat gemaakt door onze leverancier Diaz Sunprotection - Belgische raamdecoratie op maat.

Verticale lamellen

Lamellen of jaloezieën zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk. Ze zijn ideaal voor grote raampartijen en schuin lopende ramen. Onze collectie van Diaz bevat stoffen, screen, pvc en aluminium lamellen in diverse afwerkingen.

Rolgordijnen en plissé

Rolgordijnen geven uw interieur een moderne toets en ze zijn ook vlot combineerbaar met andere vormen van raamdecoratie. Vaak worden deze ook elektrisch geplaatst.


Licht filterend, zonwerend of volledig verduisterend, voor elke situatie is er een oplossing.


Daarnaast bieden wij ook Plissé en Duette oplossingen aan, ideaal voor kleinere of speciale ramen.

Zonnewering voor buiten

Sinds kort bieden wij u ook Solfix screens en zonneschermen van winsol aan.
Wij geven u hiervoor graag vrijblijvend advies aan huis. Bel of mail ons voor een afspraak.

 

Zonnewering voor buiten